Eventpersonal

Eventpersonal sökes

 

Vi söker samarbetspartner i Sverige

Med anledning av den stadigt uppåtgående positiva trend av nya festarrangemang,behöver vi samarbeta för att serva gamla och nya kunder inom event och marknadsföring.

Är Ni ett av de många fristående och lokalt förankrade en- eller fåmansbolag vilka är verksamma inom områden som Event,Festarrangemang mm. då skall Ni fortsätta läsa nedanstående.

Vi söker samarbetspartners i hela Sverige, för att bättre nå ut till våra nya och befintliga kunder.

Vi har verktygen, utbildningsmöjligheterna och supporten, där vi förväntar oss att Ni kan stå för det lokala engagemanget med ett självklart intresse av att utveckla och växa på Ert eget marknadssegment.

 

Attraherar detta Er - så tveka inte att kontakta oss.

 

 

Lediga Jobb idag

Vi söker alltid fler tjejer och killar som vill arbeta med oss, som festfixare.Tidigare erfarenhet av festarrangemang är en merit,men ej nödvändigt.Skicka oss ett E-mail med information om er samt foto,med kontaktuppgifter . Därefter hör vi av oss när vi är intresserade.

 

 

 

Lediga jobb

 

Festfixare i Sverige

 

Festfixare i Danmark

 

Festfixare i Stockholm

 

Festfixare i Göteborg

 

Festfixare i Helsingborg

Värdar sökes

Vi söker alltid fler killar som vill arbeta med oss, som Värd.Tidigare erfarenhet av festarrangemang är en merit,men ej nödvändigt.Skicka oss ett E-mail med information om er samt foto,med kontaktuppgifter.Därefter hör vi av oss när vi är intresserade.

Välkomna!

Värdinnor sökes

Vi söker alltid fler tjejer som vill arbeta med oss, som Värdinnor.Tidigare erfarenhet av festarrangemang är en merit,men ej nödvändigt.Skicka oss ett E-mail med information om er samt foto,med kontaktuppgifter.Därefter hör vi av oss när vi är intresserade.

Välkomna!

Modeller sökes

Modeller sökes till varierande reklamuppdrag samt representationer.

Välkommen med din Intresseanmälan där du exakt berättar om dig själv samt beskriver vilka modelluppdrag du är intresserad av,samt foton av god kvalite.

För att bli Fotomodell måste du vara Minst 18 år.

 

Copyright Birka Club 2000-2016 © All Rights Reserved