Romantisk Weekend

Romantisk Weekend

 

 

Det finns många slott, herrgårdar och Hotell med anrik historia som erbjuder sina besökare möjligheten till en romantisk weekend. Smaka på tanken att tillbringa en hel weekend på tu man hand med din älskade. Bara ni två. I ett slott. Kan det bli mer romantiskt än så?

 

En romantisk middag med god mat och dryck,inleder oftast en romantisk weekend, avkoppling, jacuzzi, bastu, härliga promenader i majestätisk slottsmiljö eller i lugn och stilla herrgårdsidyll, möjligheter till shopping, romantik på tu man hand. En romantisk weekend har så mycket att ge trötta och slutkörda par för att orken och den där speciella gnistan ska återvända.

Att åka på en romantisk weekend är ett perfekt sätt att visa hur mycket man tycker om sin partner. En romantisk weekend är ett sätt att komma bort från vardagens stress och bara njuta av varandras sällskap på någon vacker plats.

En viktig beståndsdel i en romantisk weekend är den omkringliggande miljö. Att promenera i skog och mark eller bada i havet kan vara ingredienser för att förgylla en romantisk weekend. Vidare kan ett kulturellt arrangemang, såsom en operaföreställning eller teaterbesök, vara att rekommendera under en romantisk weekend. Under en romantisk weekend gäller det att hitta en bra balans mellan avslappning och aktiviteter.

Copyright Birka Club 2000-2016 © All Rights Reserved